Openstaande vacatures (2)

 

 


 

Secretaresse/Administratief medewerkster

Heb jij organisatietalent? Kun jij goed met mensen omgaan? Weet jij rust en overzicht te bewaren op hectische momenten? Houd jij ervan om praktische zaken, zoals het controleren/versturen van rapportages, het bijhouden van de agenda’s, het verwerken van de projectadministratie vlekkeloos te laten verlopen? Dan ben jij de persoon die Koëter Vastgoed Adviseurs zoekt! 

Een week uit het leven van een secretaresse/administratief medewerkster bij Koëter Vastgoed Adviseurs*:

 • Op maandag kom je binnen in ons monumentale kantoorpand in het centrum van Geldrop, pak je een kop koffie en zeg je je collega’s gedag. De werkweek begint met een bespreking met het hele team waarin de lopende projecten kort doorgenomen worden. Jij bereidt deze wekelijkse start van de werkweek administratief voor en notuleert tijdens dit overleg. Hierdoor ben je op de hoogte van wat er speelt bij alle actieve projecten. Je controleert meteen welke deadlines er die week zijn, zodat je jouw agenda zo inricht dat je de collega’s optimaal kunt ondersteunen.
 • Hierna ga je naar jouw domein binnen het kantoor: het secretariaat. Jouw eigen werkplek is van alle gemakken voorzien om je het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Van maandag tot en met vrijdag ben je het eerste aanspreekpunt voor iedereen die Koëter Vastgoed Adviseurs benadert, zowel persoonlijk als telefonisch en per mail. Doordat je bij bijna alle projecten betrokken bent en stevig in je schoenen staat, kun je de meeste vragen direct beantwoorden. Voor de overige vragen kun je gelukkig altijd bij je collega’s terecht.
 • Je overlegt met je collega’s en kijkt waar je ze die week kunt ontlasten, bijvoorbeeld door documenten klaar te zetten voor afspraken of door conceptversies van rapporten te controleren op spelling, grammatica en opmaak. Je hebt inmiddels honger gekregen en begeeft je naar de grote spreekkamer, waar de verzorgde maandagse lunch op je wacht; een van de vaste momenten in de week waarin je je collega’s op een informele manier beter leert kennen. Na de lunch bel je in overleg met de projectleider naar opdrachtgevers om overleggen vooruit te plannen. Uit jouw administratie blijkt dat we nog geen reactie hebben gehad op een offerte die al even geleden verstuurd is, dus bel je deze potentiële opdrachtgever na om te vragen of de offerte in goede orde ontvangen is en of ze graag nog met de projectleider willen overleggen.
 • Later die week komt er een belangrijke opdrachtgever langs voor een overleg op kantoor. Je weet inmiddels dat dit een belangrijk gesprek is voor het bedrijf en zorgt ervoor dat de opdrachtgever professioneel ontvangen wordt; als gastvrouw begeleid je de gasten naar de spreekkamer, bied je ze vriendelijk een kopje koffie aan en breng je de betrokkenen op kantoor ervan op de hoogte dat de afspraak gearriveerd is. In overleg met je collega’s notuleer je tijdens het overleg of werk je de aantekeningen van je collega’s na het overleg uit, zodat alle afspraken helder omschreven gedocumenteerd worden. Na afloop van het overleg begeleid je de gasten naar de voordeur en wens je ze een prettige terugreis.
 • Om de contacten met onze opdrachtgevers warm te houden wordt er een netwerkevenement(je) georganiseerd. Je ondersteund daarbij de collega’s die daarbij betrokken zijn en zorgt er voor dat de documentatie op orde is en de uitnodigingen verstuurd zijn.
 • Op vrijdag ga je aan de slag voor een van de grotere projecten die actief zijn. In overleg met de projectleider werk je de projectadministratie bij: je registreert facturen van aannemers, maakt financiële overzichten en attendeert de projectleider op eventuele afwijkingen. De week is voorbij gevlogen, maar gelukkig is er op vrijdag nog een leuke afsluiter: de vaste vrijdagmiddagborrel op kantoor, waar je even over andere zaken dan alleen projecten kunt kletsen met je collega’s.

*Er is hier uitgegaan van de normale situatie, zonder beperkingen ivm COVID-19

Elke dag is dus anders in deze veelzijdige baan. Naast het ondersteunen en ontzorgen van jouw collega’s vorm jij het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en voer je ook een aantal administratieve werkzaamheden uit. Ervaring met een systeem zoals Exact online is hierbij noodzakelijk. Daarnaast wordt het op prijs gesteld als je jouw mening geeft als je mogelijke verbeteringen ziet. We vormen samen een hecht en ambitieus familiebedrijf dat graag doorgroeit en ook jouw mening telt mee! Verder is het mooi meegenomen dat je door het multidisciplinaire karakter van ons team specifieke kennis opbouwt over alle facetten van het technisch vastgoedbeheer, onderhoud, renovaties en duurzaamheid.

Ben jij enthousiast geworden van deze omschrijving en heb je ervaring met (bij voorkeur een aantal van) de genoemde werkzaamheden? Dan ben jij hét veelzijdige talent dat wij zoeken!

Jouw profiel
Je beschikt over MBO+ denk- en werkniveau in het algemeen en beschikt over een diploma van een secretariële opleiding. Daarnaast beschik je over minimaal drie jaar relevante werkervaring, beheers je de Nederlandse taal uitstekend (zowel in woord als in geschrift) en heb je kennis van het MS Office-pakket, met name van Word en Excel alsmede van een administratief systeem zoals Exact Online. Je staat ervoor open om waar nodig bijgeschoold te worden.

Verder beschik je bij voorkeur over de volgende karaktereigenschappen; je bent:

- Proactief
- Klantgericht
- Nauwkeurig
- Zelfstandig
- Stressbestendig
- Flexibel
- Resultaatgericht

Over ons
Koëter Vastgoed Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau gericht op het organiseren en professionaliseren van onderhoud, technisch beheer en renovaties van vastgoed voor onze opdrachtgevers; diverse grote en kleine partijen in verschillende branches, zoals gemeenten, zorginstellingen, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en beleggers. Verduurzaming is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Koëter Vastgoed Adviseurs is een echt familiebedrijf met een jaarlijkse BBQ, kerstborrel, werklunches en nog veel meer. Het bedrijf is gestart in 1991 en bestaat dus al 30 jaar. Het kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Hofstraat, tegenover de kasteeltuinen in het centrum van Geldrop. We zijn makkelijk te bereiken via de A67 en het openbaar vervoer. De sfeer op kantoor is informeel en er is veel ruimte voor humor. Meningen en ervaringen van werknemers worden bij ons serieus genomen, waardoor je als werknemer direct invloed hebt binnen het bedrijf en je je steentje bij kan dragen aan de verbetering van onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en er is dus veel ruimte en aandacht voor studie. Een aantal medewerkers geeft regelmatig les bij toonaangevende onderwijsinstituten zoals Nyenrode, Academie voor Vastgoed en IVVD. Ook brengen wij jaarlijks boekjes uit met kengetallen die in het algemeen gezien worden als de norm op dit gebied: de verschillende varianten van de Vastgoed Taxatiewijzer. Dit is een belangrijke pijler onder onze groei. Naast ons kantoor in Geldrop beschikken we ook over een steunpunt aan de Kingsfordweg te Amsterdam.

Ons aanbod
Wij bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke functie met een marktconform salaris, uitstekende pensioenvoorziening, 24 vakantiedagen en 13 aanvullende ADV-dagen (op basis van 40 uur per week). We vinden jouw ontwikkeling belangrijk, dus we bieden jou de mogelijkheid om als onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden opleidingen te volgen. In principe betreft het een fulltime functie die per direct beschikbaar is.

Meer weten?
Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Stuur ons dan een mail met jouw contact gegevens en je CV. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. 

Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We lichten graag de vacature telefonisch toe via het nummer 040280 00 24 of via MS Teams.

 


 

Bouwkundig adviseur NEN 2767 of BOEI 

Heb jij een bouwkundige achtergrond en ben je op zoek naar een veelzijdige baan waarin je voor diverse aansprekende opdrachtgevers gaat werken? Solliciteer dan op deze vacature en kom ons team versterken!

Een week uit het leven van een bouwkundig adviseur bij Koëter Vastgoed Adviseurs

 • Op maandag kom je binnen op kantoor, pak je een kop koffie en zeg je je collega’s gedag. De werkweek begint met een bespreking waarin de lopende projecten kort doorgenomen worden. In deze bespreking geef je de status door van de projecten waar jij bij betrokken bent en schakel je waar nodig de hulp van collega’s in. Je biedt aan een collega te helpen met het project waarin hij/zij tegen problemen aanloopt. Je werkt altijd samen in projectteams en staat er nooit alleen voor.
 • Voor je eerste afspraak van de week ga je naar een groot ziekenhuis, waar je een conditiemeting conform NEN2767 doet, op basis waarvan een MJOV opgesteld kan worden.
 • Nadat je je bevindingen op kantoor of thuis hebt verwerkt in O-prognose en hebt uitgewerkt in een adviesrapport, bespreek je de uitkomst met (een) collega(‘s) om ze in een later stadium aan de opdrachtgever te kunnen presenteren.
 • Later die week ga je een kijkje nemen bij een verzakt grachtenpand in Amsterdam om voor de eigenaar in kaart te brengen welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om het probleem op te lossen. In een later stadium zoek je in samenwerking met een collega uit welke partijen het meest geschikt zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden zodat deze partijen benaderd kunnen worden.
 • Vrijdag rijd je naar een grote gemeente in de Randstad. Voor deze belangrijke opdrachtgever heb je een oplossing voor een probleem bedacht: in samenwerking met alpinisten kunnen er alsnog zonnepanelen geplaatst worden op het moeilijk bereikbare dak van het gemeentehuis. Deze oplossing had de opdrachtgever zelf nooit kunnen bedenken; tevreden rijd je terug naar kantoor voor een welverdiende vrijdagmiddagborrel met je collega’s.

Elke dag is dus anders in deze veelzijdige baan. Naast het uitvoeren van inspecties, het opstellen en bespreken van meerjaren onderhoudsplanningen en het (bege)leiden van projecten geef je ook advies op het gebied van duurzaamheid en heb je genoeg commercieel inzicht om opdrachtgevers te attenderen op extra diensten die wij kunnen bieden. Door het multidisciplinaire karakter van ons team bouw je kennis op over alle facetten van het technisch vastgoedbeheer, onderhoud, renovaties en duurzaamheid die je niet standaard binnen jouw vakgebied tegenkomt.

Ben jij enthousiast geworden van deze omschrijving en heb je ervaring met (bij voorkeur een aantal van) de genoemde werkzaamheden? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken!

Jouw profiel

Je beschikt minimaal over een afgeronde bouwkundige MBO-opleiding (niveau 4) met de ambitie om door te groeien naar HBO-niveau en je hebt in ieder geval drie jaar aantoonbare werkervaring op bouwkundig gebied. Je bent gecertificeerd volgens de NEN2767 of je staat ervoor open je hierin te laten bijscholen. Je kunt jezelf en de onderneming goed presenteren, ziet kansen en weet deze te benutten. Goed kunnen rapporteren en een goede technische kennis zijn vereisten. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bent bereid te reizen voor het werk.

Je beschikt over de volgende karaktereigenschappen:
- Zelfstandig en bewust van je verantwoordelijkheid;
- Gedreven en ambitieus;
- Systematisch, praktisch en resultaatgericht.

 Over ons

Koëter Vastgoed Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau gericht op het organiseren en professionaliseren van technisch beheer, onderhoud en renovaties van vastgoed voor onze opdrachtgevers; diverse grote en kleine partijen in verschillende branches, zoals gemeenten, zorginstellingen, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en beleggers.

Koëter Vastgoed Adviseurs is een echt familiebedrijf met een jaarlijkse BBQ, kerstborrel, werklunches en nog veel meer. Het kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Hofstraat, tegenover de kasteeltuinen in het centrum van Geldrop. We zijn makkelijk te bereiken via de A67 en het openbaar vervoer. De sfeer op kantoor is informeel en er is veel ruimte voor humor. Meningen en ervaringen van werknemers worden bij ons serieus genomen, waardoor je als werknemer direct invloed hebt binnen het bedrijf en je je steentje bij kan dragen aan de verbetering van onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en er is dus veel ruimte en aandacht voor studie. Een aantal medewerkers geeft regelmatig les bij toon-aangevende onderwijsinstituten zoals bijvoorbeeld Nyenrode, Academie voor Vastgoed en IVVD. Tevens brengen wij normenboeken uit die door heel Nederland worden gebruikt, zoals de Vastgoed Taxatiewijzer. Dit is een belangrijke pijler onder onze groei. Naast ons kantoor in Geldrop beschikken we ook over een steunpunt aan de Kingsfordweg te Amsterdam.

Ons aanbod

We bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke functie met een prima salaris, uitstekende pensioenvoorziening, 24 vakantiedagen en 13 aanvullende ADV-dagen. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk, dus we bieden jou de mogelijkheid om als onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden opleidingen te volgen. In principe betreft het een fulltime functie die per direct beschikbaar is. Een auto van de zaak is bespreekbaar.

Meer weten?

Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Stuur ons dan jouw CV met een motivatiebrief waarin je beschrijft waarom jij de juiste persoon voor de functie bent naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We lichten graag de vacature telefonisch toe via het nummer 040‑280 00 24.