Bent u eigenaar van een gebouw of bent u werkzaam in de vastgoedsector? De specialisten van Koëter Vastgoed Adviseurs kunnen u beter op weg helpen in de complexe materie van vastgoed.

Koëter Vastgoed Adviseurs is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van vastgoed. Onze specialisten voeren inspecties uit, stellen meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP's) op, voeren inkooptrajecten van projecten of onderhoudscontracten voor u uit en kunnen u ontzorgen door het project- of contractmanagement van u over te nemen.

Veel leveranciers in de vastgoedsector worstelen met onvoldoende kennis over complexe aanbestedingen of het calculeren van risicodragende meerjarenonderhoudsprojecten. De experts van Koëter Vastgoed Adviseurs kunnen u hierin ondersteunen middels cursussen, kunnen voor u de onderhoudskosten calculeren of kunnen uw eigen serviceafdeling professionaliseren.

Heeft u een complexe aanbesteding met risicodragend onderhoud? Koëter Vastgoed Adviseurs kan u helpen een passende aanbieding op te stellen!